Δραστηριότητες

Ιούλιος 31, 2019

Η Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019 και ώρα 09:30, πραγματοποίησε στο Στρδο «ΔΑΣΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ» του Ηρακλείου την τελετή ονομασίας των Δοκίμων Εφέδρων Αξιωματικών της 2019 Α΄ ΕΣΣΟ. Συνολικά ονομάστηκαν 59 Δόκιμοι Έφεδροι Αξιωματικοί Πεζικού, Ειδικών Δυνάμεων και Οικονομικού, οι οποίοι θα στελεχώσουν Μονάδες και Υπηρεσίες του Στρατού Ξηράς. Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος, ο Διευθυντής Πεζικού Υποστράτηγος κ. Αγγελής Νικόλαος καθώς και εκπρόσωποι στρατιωτικών, πολιτικών, τοπικών αρχών και των σωμάτων...

Ιούλιος 12, 2019

Την Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019 ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος κος Γεώργιος Καμπάς, πραγματοποίησε επίσκεψη στη Σχολή Εφέδρων Αξκών Πεζικού. Κατά την διάρκεια της επίσκεψής του, ο κος Αρχηγός, παρακολούθησε τη Βασική Ενημέρωση της Σχολής, περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις της, ενημερώθηκε για τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες αυτής και έδωσε τις οδηγίες-κατευθύνσεις του. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ομιλία στους εκπαιδευόμενους Υποψηφίους Εφέδρους Αξκούς και στα στελέχη της Φρουράς Ηρακλείου. 

Ιούλιος 12, 2019

Η Σχολή Εφέδρων Αξκών Πεζικού στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς των ΕΔ, διοργάνωσε και πραγματοποίησε, την 27 Ιουνίου 2019 και ώρα 08:30, Εθελοντική Αιμοδοσία στο Στρδο Δασκαλογιάννη στο Ηράκλειο Κρήτης, σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα αιμοδοσίας του Βενιζελίου Νοσοκομείου Ηρακλείου. 

Ιούνιος 03, 2019

Την Παρασκευή 03 Μαΐου 2019, έλαβε χώρα εορτασμός και Θεία λειτουργία για τον Άγιο Γεώργιο, προστάτη του Ένδοξου Πεζικού, στον ομώνυμο Ιερό Ναό του Στρδου «Δασκαλογιάννη», παρουσία του Δκτη της Σχολής, στελεχών και των οικογενειών τους καθώς και πλήθους κόσμου. Στην συνέχεια ακολούθησε επίδειξη οπλικών συστημάτων της Σχολής.